Ortho-shoe: ervaren handwerk voor sterk voetenwerk

Orthopedische schoenen of steunzolen nodig? Ortho-shoe is een specialist in voeten die extra aandacht en zorg vragen. We maken schoenen en zolen die u als gegoten zitten. U vindt ons op enkele minuten wandelen van het H.-Hartziekenhuis Roeselare-Menen.

 

Eigentijdse schoenen

Stijlvolle schoenen aangepast aan uw bijzondere voeten? Kom langs bij Ortho-shoe. Om uw perfecte schoen te maken, onderzoeken we uw voet grondig en nemen we een gipsafdruk. U kiest bij ons uit heel wat kleuren, leersoorten, modellen en zolen. Op het resultaat moet u niet lang wachten, want wij leveren uw schoenen binnen zes weken.

 

Bestel bij ons ook uw sportsteunzolen

Uw voet is een complexe set van botten, banden, spieren en pezen. Is uw voetstand door een afwijking of blessure uit evenwicht? Dan beïnvloedt dat ook het welzijn van uw enkels, knieën en rug. Met steunzolen ondersteunen en verbeteren we de houding van uw voet, en verlichten we de druk op de rest van uw lichaam. Steunzolen nodig voor dagelijks gebruik of om te sporten? Binnen tien dagen bezorgen wij uw zolen bij u thuis.

 

Dienstverlening na levering

Ortho-shoe heeft een eigen atelier met orthopedische technologen die handwerk en geneeskunde laten samensmelten. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben voeten voor ons geen geheimen meer. Ook na de levering volgen wij uw schoenen en zolen op de voet, want u springt gratis bij ons binnen voor aanpassingen. We sleutelen tot alles perfect zit.

 

Surf naar http://www.ortho-shoe.be en ontdek ons aanbod.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review